Företagssida

Sponsorsidan
Himmel

Företagslogga/Bild

Företaget AB
Företaget AB är ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom IT-produkter och hemelektronik. Genom smarta inköp, effektiv orderhantering och låga omkostnader erbjuds kvalitetsprodukter från kända tillverkare till lägre priser än andra. Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen/First North.

Vi säljer naturliga och ekologiska produkter från ledande varumärken till hela familjen. Det spelar ingen roll vad du handlar hos oss – du kan alltid lita på att få den bästa kvaliteten som finns på marknaden. Alla produkter kontrolleras regelbundet och de håller våra höga krav på naturligt innehåll och skonsam samt miljövänlig tillverkning.

Vår affärsidé säger att vi ska vara ”den bästa samarbetspartnern för varje enskild kund”.

Vi på Företaget AB strävar efter att bli lika bra på service och kvalitet som de absolut bästa företagen, oavsett bransch.

Ett av våra kvalitetsmål är att ”100% av alla leveranser ska vara i rätt tid på rätt plats med rätt kvalitet”. Vår kvalitetscertifiering ska leda oss mot detta mål. Ett tufft mål, men vi vet att Du som kund har rätt att kräva detta. År 2005 nådde vi 99,3%, så det är inte långt kvar.

För kontakt:

Företaget AB
Företagsvägen 4
456 78 Företagsstaden

Telefon 012-345 678
E-post info@foretaget.ab
Hemsida: http://www.foretaget.ab

Du kan få en egen sådan här informationssida med text och bild för ditt företag. Ekosidans besökare hittar din sida med en länk från starsidan Pris: 1000 kronor.

Då sponsrar du en webbsida med goda intentioner samtidigt som du når rätt målgrupp, ekosidans miljömedvetna besökare! Kan det bli bättre?
Kontakta oss nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s